reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Fazolová polévka s uzeným masem

 

  • 400 g uzeného masa,
  • 250 g bílých fazolí,
  • 100 g sádla,
  • 2 velké cibule,
  • 100 g hladké mouky,
  • 300 g hlávkového zelí,
  • 3 stroužky česneku,
  • mletý pepř,
  • 2 kostky masoxu,
  • zelená petrželka.

Fazole dobře vypereme a namočíme nejlépe den předem. K fazolím přidáme uzené maso a vaříme, až je vše měkké. Ze sádla, drobně nakrájené cibule a mouky připravíme zlatavou jíšku, přidáme ji do hrnce a vložíme nakrájené zelí a masox. Povaříme, ochutíme prolisovaným česnekem a pepřem. Sypeme sekanou petrželkou.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.