reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Fazolový vegetariánský hrnec

Potřebujeme:

  • fazole černé nebo červené (předem namočené a částečně uvařené – po dobu asi 45 minut, v papiňáku asi 30 minut),
  • dýni hokaido,
  • cibuli,
  • krájená rajčata z plechovky,
  • uzený tempeh,
  • chilli papričku,
  • zeleninový vývar,
  • bobkový list,
  • olej,
  • Umeocet,
  • Tamarin omáčku nebo Shoyu sojovou omáčku

Cibuli orestujeme na oleji v hrnci nebo hlubší pánvi. Přidáme na menší kostky pokrájenou dýni a nasekanou chilli papričku. Vhodíme bobkový list a zalijeme vývarem. Přidáme i předvařené fazole. Dusíme pod pokličkou asi 30 minut. Pak přidáme rajčata z konzervy a ještě chvíli spolu dusíme. Dochutíme přírodní sojovou omáčkou a umeoctem. Tempeh nakrájíme na kostky a opečeme na pánvi.
Na talíři servírujeme fazolovou směs posypanou orestovaným tempehem.

Zdroj: TV Nova Tescoma s chutí http://tescoma.nova.cz/clanek/novinky/fazolovy-vegetariansky-hrnec-14-11-2011.html

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.