- silný slepičí vývar
sojová omáčka
hovězí svíčková
kuřecí prsa
kachní prsa
uzeniny
zelenina (pórek, rajčata, mrkev, květák, brokolice aj.)
tvrdé sýry
houby
Silný slepičí vývar dochutíme sojovou omáčkou, přelijeme do „caquelonu“ a v něm suroviny, napíchnuté na vidličce. povaříme. V tomto případě tudíž nemusíme maso předem opékat. Skvělou volbou pro fondue ve vývaru jsou i různé druhy tvrdých sýrů, uzenin nebo hub. K fondue ve slepičím vývaru se ostatně perfektně hodí i zelenina. Nesmíme zapomenout také na omáčky, které dodají uvařeným kouskům vynikající chuť.
Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/257-fondue-ve-vyvaru/
Poslední tip, trik či komentář