reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Fondue ve vývaru

  • silný slepičí vývar
    sojová omáčka
    hovězí svíčková
    kuřecí prsa
    kachní prsa
    uzeniny
    zelenina (pórek, rajčata, mrkev, květák, brokolice aj.)
    tvrdé sýry
    houby

Silný slepičí vývar dochutíme sojovou omáčkou, přelijeme do „caquelonu“ a v něm suroviny, napíchnuté na vidličce. povaříme. V tomto případě tudíž nemusíme maso předem opékat. Skvělou volbou pro fondue ve vývaru jsou i různé druhy tvrdých sýrů, uzenin nebo hub. K fondue ve slepičím vývaru se ostatně perfektně hodí i zelenina. Nesmíme zapomenout také na omáčky, které dodají uvařeným kouskům vynikající chuť.
Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/257-fondue-ve-vyvaru/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.