reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Francouzská krajová variace na hlávkový salát

  • 1 ks hlávkového salátu
  • 1 láhev balzamikového octa
  • 1 láhev olivového oleje
  • 2 ks francouzského droždí
  • víno
  • jemně perlivá voda
  • bageta
  • barevné pepře

Na stůl vystavíme k obdivu a k mírnému odpočinku mísu s umytými a vylisovanými plátky hlávkového salátu. Dále balzamikový ocet, olivový olej a mističky s francouzským droždím. Na talíř si postupně odlijeme zvlášť olivový olej a balzamikový ocet, lžičkou nasypeme hromádku droždí. Dle chuti využijeme barevné pepře. Salát namáčíme postupně do všech ingrediencí. Na stůl přidáme nalámanou bagetu. Podáváme s vínem či s vodou.
Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/francouzska-krajova-variace-na-hlavkovy-salat

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.