reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

FRANCOUZSKÝ DRESING

Suroviny:

  • 3 lžíce dijonské hořčice
  • 3 lžíce červeného vinného octa
  • 1 ½ lžíce medu nebo javorového sirupu
  • 180 ml stolního oleje
  • 1 žloutek ( nemusí být, ale dresink je krémovější)
  • sůl a pepř na dochucení

V misce rozmícháme hořčici, ocet, sůl a pepř. Vmícháme med. Přidáme žloutek a zašleháme, poté po malých částech zašleháváme olej do emulze. Pokud se Vám emulze srazí a začne se oddělovat, dejte ji hodně vychladit a vezměte novou misku, přidejte 1 lžíci hořčice a 1 lžíci medu, zamíchejte a po malých částech zašlehávejte emulzi než se vše spojí.

Zdroj: FRANCOUZSKÝ DRESING; Rozpal to šéfe ! – TV Prima http://www.iprima.cz/rozpaltosefe/komplet-recepty-z-1-dilu-rozpal-to-sefe?special=593827  [On-line 19.05.2014]

loading...

Vložit komentář

 

 

 

Můžete využít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


+ čtyři = 12


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.