reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Francouzský toast

Ingredience

  • Brioška
  • 1 vejce
  • 2 lžíce smetany
  • Hnědý cukr
  • Skořice
  • Jahody
  • Vanilková zmrzlina
  • Máslo

Z briošky ukrojte plátek a namočte v rozšlehaném vejci se smetanou. Plátek opečte na pánvi a obalte v cukru se skořicí. Francouzský toast ozdobte jahodami a vanilkovou zmrzlinou.

Zdroj: Francouzský toast; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2561-francouzsky-toast/ [On-line 16.04.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.