reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kynutá špenátová nádivka

Ingredience

  • 250 ml vývaru
  • 12 g droždí
  • 50 g dětské krupičky
  • 2 krajíčky toastového chleba
  • 250 g uzeného masa
  • 200 g listového špenátu
  • 3 vejce
  • Máslo
  • Sůl
  • Pepř

Na špenátovou nádivku si ohřejte vývar, rozdrobte do něj droždí, přisypte krupičku a dejte kynout. V míse smíchejte nakrájený a vysušený toastový chléb s nakrájeným uzeným masem, nasekaným špenátem a vejci. Přidejte kvásek, promíchejte a dejte do formy vymazané máslem. Pečte 30 až 40 minut na 160 stupňů.

Zdroj: Kynutá špenátová nádivka; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2562-kynuta-spenatova-nadivka/ [On-line 16.04.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.