reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Galetky s marinovanou kachnou

Ingredience

  • 1 kachní prso

Na marinádu:

  • 5 g sušených hub
  • 5 cl červeného vína
  • Sůl
  • Pár kapek arašídového oleje
  • 1 stroužek česneku

Na galetky:

  • 2 upečené galetky
  • 200 g žampionů
  • 15 g másla
  • Petržel
  • 10 cl bešamelu
  • Sůl
  • Pepř

Kachní prsa si nakrájíme na nudličky. K masu přidáme rozdrcené sušené houby, arašídový olej, česnek a červené víno a necháme hodinu marinovat.

Na másle orestujeme na plátky nakrájené žampiony, k nimž po chvilce přidáme maso a nadrobno nakrájenou petržel. Jakmile se maso zatáhne, přendáme ho do trouby.

Palačinku potřeme bešamelem a vyskládáme masem. Pečeme v troubě 5 až 7 minut na 200 °C.

Zdroj: Galetky s marinovanou kachnou; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2405-galetky-s-marinovanou-kachnou/ [On-line 19.02.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.