reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Glazovaná zelenina

Ingredience

  • Mrkev
  • Řapíkatý celer
  • Kořenová petržel
  • Listová petržel
  • Máslo
  • Olej
  • Sůl
  • Pepř
  • Med

Zeleninu nakrájíme na jemné hranolky, krátce povaříme a následně zchladíme. Pak zeleninu osolíme, opepříme a orestujeme na másle a oleji. Jakmile zezlátne, přidáme med a nakrájenou petrželku a opět krátce orestujeme.

Doporučujeme například jako přílohu ke kapounovi nadívanému kaštany.

Zdroj: Glazovaná zelenina; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2506-glazovana-zelenina/ [On-line 04.04.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.