reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Gothaj žužu

  • 400 – 500 g gothajského salámu pokrájeného na kostičky
  • 100 g hlávkového syrového zelí
  • 100 g pórku
  • 2 lžíce sójové omáčky
  • 1/2 lžíce glutasolu
  • 3 lžíce sádla
  • pepř
  • sůl
  • olej

Salám opečeme dokřupava, scedíme a dáme stranou. Na sádle zlehka dusíme zelí a pórek. Pozor: nesmí změknout! Musí zůstat křupavé. Pak do zelí přidáme opečený salám, sójovou omáčku a glutasol. Dochutíme solí a pepřem.
Podávejte s rýží nebo šťouchanými brambory.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.