6 steaků z lososa po 150 g
- 100 g kukuřičných lupínků
- 2 plátky toastového chleba
- 6 lžic tatarské omáčky Hellmann´s
- 1 lžíce plnotučné hořčice
- 20 g parmezánu
- hrst listové petrželky
- mletý pepř
- sůl
Porce lososa ochutíme solí, mletým pepřem a vložíme je na plech na pečicí papír.
V mixeru nebo kuchyňském kutru rozmixujeme kukuřičné lupínky spolu s plátky toastového chleba a smícháme s nastrouhaným parmezánem, nasekanou petrželkou, tatarskou omáčkou a hořčicí. Směs naneseme na jednotlivé porce lososa a pečeme ve vyhřáté troubě na 210 °C 10−15 minut.
Zdroj: Gratinovaný losos Hellmann´s; ČT – Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/1234-gratinovany-losos-hellmann-s/ [On-line 07.04.2013]
Poslední tip, trik či komentář