reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Grilovaný pstruh s petrželkou a tymiánem 13.06.2011

  • sůl 1 špetka
    olivový olej 1 dávka
    tymián 3 snítky
    pstruh 1 kus
    petrželka 3 snítky

Speciální výbava:

„Mašlovačka“ ze svázaných snítek tymiánu

Připravte si:

1 pstruha, dobře očištěného a omytého, snítky petrželky a tymiánu, špetku soli, trochu olivového oleje

Pusťte se do toho:

1. Očistěte a pod proudem studené vody omyjte rybu. Nechte ji odkapat a poté ji osušte papírovou utěrkou.

2. Útroby pstruha naplňte snítkami petrželky a tymiánu. A ještě rybu osolte.

3. Připravte gril na přímé grilování a roztopte jej na vysokou teplotu. Rošt okartáčujte a naolejujte.

4. Pstruha položte na rozpálený rošt a z každé strany 7-10 minut grilujte. Během opékání maso otáčejte a potírejte pomocí svázané větvičky tymiánu, kterou namáčejte v oleji.

5. Hotovou rybu dejte na servírovací mísu a teplou podávejte.
Zdroj: Šéf na grilu TV Prima http://www.iprima.cz/sefnagrilu/recepty/grilovany-pstruh-s-petrzelkou-tymianem
[On-line 19.5.2012]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.