reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Halibut s blanšírovanou zeleninou

  • 600 g filetu z halibuta bez kůže
  • šupinková mořská sůl
  • slunečnicový olej

Filet nakrájíme na velké kostky, osolíme šupinkatou mořskou solí. Na grilovací pánvi rozpálíme trochu oleje a rybu z obou stran opečeme.

Blanšírovaná zelenina

  • rybí vývar
  • květák
  • karotka
  • kedlubna
  • lahůdková cibulka
  • černé olivy
  • sůl

Malé růžičky květáku a nakrájenou mrkev krátce povaříme na skus.

Do zredukovaného rybího vývaru vložíme blanšírovaný květák a karotku, přidáme na malé kostičky nakrájeno kedlubnu, černé olivy, osolíme a necháme prohřát.

Na podávání ještě potřebujeme křenovou šlehačku

Servírujeme do hlubokého talíře, kam vložíme zeleninu s trochou vývaru, porci halibuta, lehce osolíme šupinkatou solí, zakápneme olejem a navrch dozdobíme křenovou šlehačkou.

Zdroj: Halibut s blanšírovanou zeleninou; ČT – Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/1359-halibut-s-blansirovanou-zeleninou/ [On-line 14.12.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.