reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Rybí vývar z halibuta

  • kostra z halibuta
  • 2 cibule
  • 2 mrkve
  • 4 lahůdkové cibulky
  • 6 bobkových listů
  • ½ lžíce celého pepře
  • voda
  • sůl

Kostru nakrájíme na malé kusy, cibuli oloupeme a nakrájíme nahrubo spolu s mrkví a jarní cibulkou. Vše vložíme do vody, přidáme bobkový list a celý pepř, můžeme maličko osolit. Vaříme 40 minut, poté scedíme a redukujeme na poloviční množství, dosolíme podle chuti.

Zdroj: Halibut s blanšírovanou zeleninou; ČT – Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/1359-halibut-s-blansirovanou-zeleninou/ [On-line 14.12.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.