reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Ham and eggs, jak se dělá v Balašských Ďarmotech – Menu 40 buněk

1 porce

  • 10 dkg slaniny
  • 3 vajíčka

Slaninu nakrájíme nadrobno a usmažíme si ji na pánvi. Rozklepneme vajíčka a necháme je ze skořápky vypadnout na smaženou slaninu, přičemž dáváme pozor, aby se neroztekla a usmažila se nám jako volská oka.

Pokud máme doma petrželku, můžeme ji před podáváním použít na ozdobu podávané porce.

Zdroj: TV paprika Gasztropuč http://tvpaprika.hu/cs/node/3681

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.