reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hastrmanka – špenátová polévka s vařenými vejci

  • 450 g mrazeného špenátu
  • 7 dl mléka
  • 4 natvrdo uvařená vejce
  • 2 lžíce másla
  • 2 stroužky česneku
  • sůl

Mléko nalijeme do většího hrnce a zahřejeme. Vložíme do něj zmrazený špenát, necháme ho rozehřát a krátce povaříme. Pak přidáme máslo, prolisovaný česnek a polévku podle chuti osolíme. Při podávání každou porci polévky ozdobíme nakrájeným vařeným vejcem

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.