- kuřecí prsa 1 kg
- italské těstoviny 1 balení
- sůl
- pepř
- koření na gyros 1 lžička
- kari 1 špetka
- grilovací koření 0.5 lžičky
- slunečnocový olej 4 lžíce
- česnek 1 palička
Maso naložíme. Krkovici do rozmixované cibulky a česneku s olivovým olejem. Kuřecí maso ochutíme grilovacím kořením, solí, pepřem a naložíme je do červeného vína. Takto připravená masa usmažíme na oleji.
Zelené fazolky osolíme, opepříme, přidáme grilovací koření a orestujeme na oleji. Chvíli podusíme.
Brambory oloupeme, rozčtvrtíme, posolíme, ochutíme oreganem a dáme upéct na 220 °C asi na 40 minut do trouby.
Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/havirska-basta [On-line 20.12.2011]
Poslední tip, trik či komentář