reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Havířská bašta

  • kuřecí prsa 1 kg
  • italské těstoviny 1 balení
  • sůl
  • pepř
  • koření na gyros 1 lžička
  • kari 1 špetka
  • grilovací koření 0.5 lžičky
  • slunečnocový olej 4 lžíce
  • česnek 1 palička

Maso naložíme. Krkovici do rozmixované cibulky a česneku s olivovým olejem. Kuřecí maso ochutíme grilovacím kořením, solí, pepřem a naložíme je do červeného vína. Takto připravená masa usmažíme na oleji.

Zelené fazolky osolíme, opepříme, přidáme grilovací koření a orestujeme na oleji. Chvíli podusíme.

Brambory oloupeme, rozčtvrtíme, posolíme, ochutíme oreganem a dáme upéct na 220 °C asi na 40 minut do trouby.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/havirska-basta [On-line 20.12.2011]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.