reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Houbové ragú s bylinkovým knedlíkem

  • 300 g čerstvých hub
  • 300 g fazolových lusků
  • 2 lžíce sádla
  • 1 lžička hladké mouky
  • 1 šálek šlehačky
  • sůl

Knedlík:

  • 2 rohlíky
  • 1 vejce
  • hrst petrželky
  • 1 šálek mléka
  • 4 lžíce polohrubé mouky
  • sůl

Na pánvi rozpustíme lžíci sádla, přidáme houby, fazolové lusky, osolíme a zalijeme vroucí vodou. Necháme dusit pod pokličkou. Ze sádla a hladké mouky uděláme jíšku a když jsou houby podušené, směs jíškou zahustíme a zalijeme smetanou. Nakonec dle chuti dosolíme.

Nakrájené rohlíky zalijeme mlékem, přidáme polohrubou mouku, vejce, petrželku a osolíme. Tvoříme kulaté knedlíky, které vaříme ve vroucí vodě deset minut.

Zdroj: Babicovy dobroty TV Nova http://dobroty.nova.cz/clanek/epizody/houbove-ragu-s-bylinkovym-knedlikem.html

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.