reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hovězí maso na kari

1 porce:

  • 40-50 g rýže
  • 80-100 g libového hovězího masa
  • 2 lžíce oleje
  • 2 naťové cibulky
  • 3 lžíce zeleninového bujónu
  • špetka kari
  • 2 lžíce sójové omáčky
  • 1 lžíce medu
  • 2 růžičkové kapustičky
  • 1/2 mrkve
  • sůl
  • pepř

Rýži uvaříme. Maso na krájíme na kousíčky a orestujeme na oleji. Přidáme nasekanou cibulku, dochutíme kari, přilijeme bujón a sójovou omáčku rozmíchanou s medem. Podusíme, vmícháme kapustičky, okořeníme a ještě chvilku dusíme. Ozdobíme proužky mrkve, příp. můžeme posypat kokosem.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.