reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hovězí steak

4 porce

  • 1 kg vyzrálého hovězího masa z předkýtí
  • olivový olej
  • mletý pepř
  • sůl

Steaky opepříme z obou stran a potřeme je olejem. Maso necháme odležet v pokojové teplotě půl hodiny před samotnou přípravou, ať je nevkládáme na pánev příliš chladné.

Na rozpálené grilovací pánvi opečeme steaky z každé strany tři minuty, poté je vložíme do vyhřátého kastrolu, můžeme poklást plátkem másla, přiklopíme poklicí, necháme tři minutky odležet, osolíme a podáváme s omáčkami.

Zdroj: Hovězí steak; ČT – Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/?recept=1157 [On-line 07.12.2012]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.