reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

HOVĚZÍ STEAK YAMATO NA ZELENÉM PEPŘI

Suroviny:

  • hovězí steak
  • zelený pepř
  • sůl

na omáčku:

  • sójová omáčka
  • japonské rýžové víno
  • japonský zelený pepř nebo nakládaný zelený pepř
  • máslo

Steak z obou stran posypeme zeleným pepřem a solí a dáme péct do rozehřátého grilu. Mezitím si připravíme omáčku: smícháme sójovou omáčku, japonské rýžové víno a zelený pepř v nálevu. Hotovou omáčku dáme na gril k masu a necháme povařit. Potom do ní přidáme kousek másla.

Středně propečený steak vyndáme z grilu a necháme chvíli odležet. Pak maso nakrájíme, nandáme na talíř a polijeme omáčkou.

Zdroj: HOVĚZÍ STEAK YAMATO NA ZELENÉM PEPŘI; Rozpal to šéfe II! – TV Prima http://www.iprima.cz/recepty-z-jednicky-rozpal-to-sefe-ii [On-line 17.05.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.