reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

HOVĚZÍ ŽEBRO S PAŽITKOVOU OMÁČKOU A ZTRACENÉ VEJCE

Suroviny:

  • hovězí žebro
  • smetana
  • mléko
  • máslo
  • sůl
  • pažitka
  • kořenová zelenina
  • cibule, česnek
  • divoké koření
  • hladká mouka
  • ocet
  • zastřená vejce

Na pánvi orestujeme půlky cibule, česnek, kořenovou zeleninu, osolíme a přidáme divoké koření.
Do osolené vroucí vody dáme vařit žebro a zeleninu z pánve asi na 1,5 hodiny.
Do kastrolu dáme máslo, mouku, mléko, cukr, sůl, ocet, šlehačku a sekanou pažitku, omáčku provaříme.
Podáváme s rozpůleným zastřeným vejcem.

Zdroj: HOVĚZÍ ŽEBRO S PAŽITKOVOU OMÁČKOU A ZTRACENÉ VEJCE; TV Barrandov Babica vs Sapík  http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/recepty#sec-info [On-line 07.12.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.