reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hruškový kompot

  • 1 kg hrušek
    2 citrony
    200 g cukru
    badyán
    skořice
    hřebíček

Oloupané hrušky nakrájíme na poloviny a vykrojíme jádřinec. Přidáme citrónovou šťávu a kůru, veškeré koření, cukr, vodu a přivedeme do varu. Krátce povaříme, až nám hrušky změknou. Hotový kompot můžeme ještě horký zavařit do skleniček nebo dát vychladit do lednice.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/368-hruskovy-kompot-bonus/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.