reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Huculské houby se smetanovou krustičkou

Suroviny na Huculské houby se smetanovou krustičkou:

  • 0,75 kg hřibů
  • 1 dl sladké smetany
  • 1 lžíci oleje
  • 1 lžičku másla
  • 1 lžičku kmínu
  • Sůl

Hřibovité houby nakrájejte na plátky silné 3-5 mm a hustě rozložte na plech vyložený pečicím papírem a pokapaný olejem. Posypte kmínem. Přidejte máslo. Rychle opečte v horké troubě (200°C). Když houby zhnědnou a zmenší objem asi o polovinu, sesypte je z plechu do zapékací misky a zalijte osolenou smetanou. Troubu zesilte na maximum a vraťte do ní houby. Po 10 -15 minutách smetana zhoustne a zhnědne. Je to hotové. Podávejte jako předkrm nebo jako přílohu k masu.

Zdroj: Huculské houby se smetanovou krustičkou; TV Nova U Haliny v kuchyni  http://www.uhalinyvkuchyni.cz/recepty/recept-na-huculske-houby-se-smetanovou-krustickou/ [On-line 20.10.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.