reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Italská polévka risi bisi

1 porce:

  • 50 g rýže parboiled
  • 1 naťová cibulka
  • 200 ml hovězího vývaru
  • 50 g mraženého hrášku
  • Sůl
  • pepř
  • 1/2 lžičky strouhaného parmazánu

Rýži dobře propereme; V kastrole rozpálíme lžíci oleje, na kterém osmahneme cibulku pokrájenou na kostičky a necháme ji zesklovatět. Potom k ní přidáme hrášek, který krátce orestujeme. Směs zalijeme připraveným vývarem a přivedeme k varu. Do vroucího vývaru vsypeme předem propranou rýži a pod pokličkou vaříme asi 20 minut, než rýže změkne. Dochutíme solí a pepřem. Nakonec posypeme parmazánem.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.