reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Jablečné sušenky

  • 2 větší jablka
  • 1 čokoládová poleva tmavá
  • 1 čokoládová poleva bílá

Jablka omyjeme, nakrájíme na plátky a odstraníme jádřince. Takto připravená jablka obalujeme z obou stran v tmavé čokoládě a klademe na pečicí papír. Když je poleva lehce zatuhlá, pokapeme sušenky ještě trochou bílé polevy. Servírujeme s máslovým jablkovým závinem.

Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/maslovy-jablkovy-zavin [On-line 23.2.2011], citace

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.