reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Jablečný štrůdl

Ingredience

  • jablka 2 kg
  • listové těsto 2 kg
  • hrušky 2 kusy
  • skořicový cukr, citrónová tráva 1 dávka
  • máslo 1 dávka
  • rum nebo koňak 1 dávka
  • smetana ke šlehání 1 dávka

Jablka si nastrouháme a těsta vyválíme. Pocukrujeme, zavineme a dáme na plech na pečící papír.
2. Zbytek jablek a hrušky si nakrájíme na větší kousky. Na troše másla a cukru si umícháme karamel, přidáme ovoce, trochu vody a alkohol. Zapálíme, flambujeme. Moučník ozdobíme ovocem a ušlehanou šlehačkou.

Zdroj: Jablečný štrůdl; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/jablecny-strudl-0 [On-line 16.02.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.