reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Jablková povidla

Na 4 porce potřebujeme:

  • 1 kg kyselých jablek,
  • 300 g krupicového cukru,
  • 2 lžíce jablečného octa,
  • 1 kousek celé skořice

Jablka nastrouháme a smícháme s octem. Necháme je rozležet do druhého dne.
Jablka s octem dáme na oheň, přidáme skořici a pomalu je vaříme 30 minut.
Pak do jablek vsypeme cukr a vaříme dalších10 minut. Horká povidla naplníme do sklenic a uzavřeme víčkem.
Povidla můžete používat do buchet, na koláče nebo na jednoduchý dezert s jogurtem.

Zdroj: TV Nova Tescoma s chutí http://tescoma.nova.cz/clanek/novinky/jablkova-povidla-22-9-2010.html

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.