reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Jablkové chutney a kuře

Ingredience

  • 500 g červené cibule
  • 500 g pevných jablek
  • 1 kousek celé skořice
  • Tymián
  • Sůl
  • Pepř
  • 1 lžíce medu
  • 20 g másla
  • Kuřecí prso s kostí a kůží
  • Rozmarýn
  • Olej

Cibuli si nakrájíme na měsíčky a jablka na tenké nudličky. Cibuli začneme restovat na olivovém oleji. Až zesklovatí, přidáme polovinu jablek a celou skořici.

Kuřecí prso oddělíme od kosti, osolíme a opepříme. Začneme ho opékat na oleji, kůží dolů, minutku z každé strany, aby se nám maso zatáhlo.

Přidáme trochu rozmarýnu a tymiánu. Potom ho dáme do trouby. Do pánve s jablky přidáme druhou polovinu jablek, tymián, rozmarýn, máslo sůl a pepř. Promícháme a přidáme med.

Zdroj: Jablkové chutney a kuře; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/1873-jablkove-chutney-a-kure/ [On-line 23.01.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.