reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Jáhlové rizoto

Ingredience

  • 20 g sušených hub
  • 100 ml zeleninového vývaru
  • 140 g jáhel
  • Máslo
  • Pepř
  • Sůl

Vývar si přivedeme do varu. Vložíme do něj po 3 hodiny předem namočené houby, a to i s vodou, ve které byly naloženy. Jakmile změknou, vyndáme je a pokrájíme.

Jáhly spaříme horkou vodou, scedíme a na utěrce osušíme. Poté je nasucho opečeme. Postupně do nich nalijeme vývar, přidáme houby, osolíme a opepříme. Jáhly vaříme na skus.

Zdroj: Jáhlové rizoto; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2325-jahlove-rizoto/ [On-line 22.01.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.