reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Jarní čerstvý salát

 

  • 2 hlávkové saláty
  • 1 svazek ředkviček
  • 1 svazek notové cibulky

ZÁLIVKA:

  • 1 lžička oleje
  • špetka cukru
  • šťáva z 1 citronu (nebo vinného octu)
  • lžička vody
  • sůl

Zeleninu očistíme, ředkvičky a mladou cibuli pokrájíme na menší kolečka, hlávkový salát roztrháme na menší kousky. Ve sklenici smícháme vodu, olej, citrónovou šťávu nebo ocet s cukrem a solí a nalijeme na salát. Promícháme a ihned podáváme.
NA JAŘE MŮŽETE PŘIDAT DO SALÁTU SPAŘENÉ LÍSTKY PAMPELIŠKY A NA NUDLIČKY NAKRÁJENOU MRKVIČKU.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.