reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Jednoduché zapečené fazolové lusky

  • fazolové lusky
  • brambory
  • sůl
  • pepř
  • máslo nebo tuk
  • plátky sýru Eidam

Zelené fazolové lusky z konzervy ( nebo čerstvé povařené) přecedíme. Do vymaštěné remosky (nebo pekáčku) nakrájíme na plátky oloupané brambory (raději také předvaříme), posolíme a chvíli necháme péct. Pak přidáme fazolové lusky a znovu chvíli pečeme. Nakonec poklademe plátkovým sýrem a zapečeme.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.