reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Jehněčí hřbet v bylinkové krustě

Ingredience

  • Jehněčí hřbet
  • Sůl
  • Pepř
  • 2 lžíce oleje
  • Stroužek česneku
  • Tymián
  • 5 plátků usušeného bílého toastového chleba
  • 2 hrsti petržele
  • 1 lžíce dijonské hořčice

Jehněčí hřbet vykostěte, očistěte, osolte a opepřete. Maso s kousky česneku ze všech stran opečte v oleji a přihoďte tymián. Pak je ještě nechejte dojít asi 7 minut v troubě zahřáté na 180 °C.

Usušený toastový chléb rozmixujte s petrželkou, osolte, opepřete a dejte do misky. Upečené maso po jedné straně potřete dijonskou hořčicí, pomocí které se na ně přichytí petrželová strouhanka.

Jako přílohu doporučujeme glazované baby mrkvičky a krémovou kedlubnu.

Zdroj: Jehněčí hřbet v bylinkové krustě; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2706-jehneci-hrbet-v-bylinkove-kruste/ [On-line 14.06.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.