reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Jehněčí plecko na cuketách

  • jehněčí plec
  • olivový olej
  • 2 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • rozmarýn
  • sůl, pepř
  • 2 lžíce rajského protlaku
  • 2 cukety
  • 4 brambory
  • 1,5 dcl bílého vína
  • voda

Maso nakrojíme, prosolíme, opepříme a opečeme na pánvi. Přendáme do pekáče. Na stejné pánvi orestujeme česnek, nalijeme na maso. Přidáme rozmarýn, podlijeme vodou a dáme péct do trouby na 230°C na 30 minut. Poté přidáme brambory, rajský protlak, cibuli, sůl a bílé víno.

Po dalších 20 minutách stáhneme na 200°C, přidáme nakrájenou cuketu a necháme ještě 15 minut v troubě.

Zdroj: Babicovy dobroty TV Nova http://dobroty.nova.cz/clanek/epizody/jehneci-plecko-na-cuketach.html

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.