4−6 porcí
- 200 g sýru romadur
- 50 g másla
- 1 menší červená cibule
- 1 chilli paprička
- 1 lžíce dijonské hořčice
- 2 lžičky mletého kmínu
- 4 lžičky sladké mleté papriky
- čerstvě mletý pepř
- sůl
- 100 ml 10° piva
Romadur rozmačkáme s máslem změklým při pokojové teplotě, smícháme s nadrobno nasekanou cibulí, chilli papričkou, dochutíme hořčicí, kmínem, paprikou, mletým pepřem, solí a pivem.
Vložíme do sklenice, dobře uzavřeme a necháme proležet v pokojové teplotě do druhého dne. Podáváme s pečivem.
Zdroj: Kalusovic pochoutka aneb něco pod pivo; ČT – Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/1754-kalusovic-pochoutka-aneb-neco-pod-pivo/ [On-line 13.11.2016]
Poslední tip, trik či komentář