reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kapr namodro

 

  • 1 kapr
  • sůl
  • šálek octa
  • 1/2 celeru
  • petržel
  • mrkev
  • cibule
  • 5 zrnek pepře
  • 5 kuliček nového kořeni
  • špetka tymiánu
  • 1 bobkový list

Očištěnou zeleninu nakrájíme na kolečka a uvaříme v osolené vodě s kořením. Rybu opatrně očistíme, vložíme do pekáčku kůží nahoru a přelijeme vařícím octem. Potom přilijeme vodu s povařenou zeleninou opatrně ze strany, aby se už neporušila modrá barva kůže. Přiklopíme. Čtvrt hodiny vaříme. Pak rybu přendáme na mísu a ozdobíme citrónovými kolečky. Podáváme horkou, politou máslem.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.