reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Vánoční vlašák

 

  • 300 g uzené krkovičky (nebo uzeného kolena)
  • 300 g eidamu
  • 300 g (i více) navinulých jablek zbavených jádřinců a slupky
  • 150 g znojemských okurek
  • 1 středně velká cibule
  • 1 konzerva hrášku
  • 300 g majonézy

Doměkka uvařené uzené maso nakrájíme na drobné kostičky a na stejně malé kostky nakrájíme jablíčka, okurky a sýr. Cibuli nasekáme najemno, hrášek scedíme (nálev použijeme na polévku). Všechny suroviny promícháme a spojíme majonézou, kterou můžeme ochutit lžící nálevu z okurek a lžičkou hořčice.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.