reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kapr v alobalu s křenem

 

  • 4 porce kapra,
  • 100 g šunky,
  • 2 vařená vejce,
  • 150 g křenu,
  • 100 g másla,
  • 100 g tvrdého sýra,
  • sůl,
  • zelená petrželka,
  • olej na potření alobalu.

Porce kapra osolíme a položíme na pomaštěný alobal. Čerstvě nastrouhaný křen smícháme s nasekanými vejci, šunkou a hrubě strouhaným sýrem. Směs rozdělíme na porce kapra, každou posypeme petrželkou a obložíme plátkem másla. Alobal uzavřeme a v troubě předehřáté na 180 °C pečeme asi 12 minut.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.