reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kapr v pivním těstíčku

 

  • Podkovy z kapra
  • 2 vejce
  • 200 ml světlého piva
  • hladká mouka podle potřeby
  • sůl, pepř, olej

Kapra nakrájeného na porce osolte a obalte v hladké mouce. V misce rozšlehejte vejce, pivo, sůl a hladkou mouku na zahoustlé těstíčko. Porce obalujte v těstíčku a hned je vkládejte do vyšší vrstvy oleje na pánvi nebo do fritézy a zvolna je usmažte. Usmažené položte na papírovou utěrku a krátce nechte odsát přebytečný olej.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.