reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kapří filet s křenem a bramborovou krustou

Potřebujeme:

  • 2 filety z kapra bez kosti,
  • smetanový křen,
  • 2 větší brambory nastrouhané nahrubo,
  • hladkou mouku,
  • římský salát,
  • citrón,
  • olej, sůl, pepř

Kapra osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Opečeme stranou s kůží dolů 2 až 3 minuty. Porce potřeme smetanovým křenem. Brambory nastrouháme, vymačkáme, osolíme a opepříme. Přimáčkneme je na porce kapra a stranou s bramborami opékáme 5 minut. Poté otočíme a dopečeme. Podáváme s natrhaným římským salátem ochuceným citrónem a olivovým olejem.

Zdroj: Kapří filet s křenem a bramborovou krustou; Babicovy dobroty TV Nova http://dobroty.nova.cz/clanek/novinky/svatecni-babicovy-dobroty-kralovske-holoube-i-kapr-jinak.html [On-line 24.12.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.