reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kapucínský guláš

 

  • 500 g hovězí kližky
  • 3 lžíce oleje
  • 2 cibule
  • mletý pepř
  • mletá paprika
  • drcený kmín
  • 2 lžíce rajčatového protlaku
  • Sůl
  • 2 stroužky česneku
  • lžíce hladké mouky
  • 250 g žampionů

V rendlíku na dvou lžících oleje osmažíme dorůžova nakrájenou cibuli, přidáme papriku, zpěníme ji a na tento základ dáme maso nakrájené na kostky a opékáme je. Pak trochu podlijeme vodou, osolíme, přidáme drcený česnek, pepř, kmín a rajčatový protlak, přiklopíme poklicí a dusíme doměkka. Občas promícháme a podléváme. Ke konci dušení guláš vysmahneme a zaprášíme moukou, orestujeme ji, podlijeme a dovaříme. Žampiony očistíme, nakrájíme na čtvrtky (větší na kostky) a na zbylém oleji je zvlášť podusíme. Nakonec je přidáme k hotovému masu a prohřejeme.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.