Ingredience
- 400 g bílého pečiva
- 150 g loupaných spařených kaštanů
- 80 g másla
- 1 cibule
- 2 lžíce nasekané šalvěje
- Tymián
- 200 ml smetany
- 4 vejce
- Sůl
- Pepř
Z bílku ušleháme sníh. Rozpustíme si máslo a orestujeme na něm cibulku s kaštany. Po chvilce přidáme tymián a šalvěj. Následně kaštany zalijeme smetanou a krátce povaříme.
Housku nakrájíme a dáme do misky. Přidáme k ní žloutky a směs z hrnce. Za stálého míchání přidáváme sníh. Poté osolíme, přendáme do pekáčku a pečeme 30 až 45 minut při 180 stupních.
Zdroj: Kaštanová nádivka; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2276-kastanova-nadivka/ [On-line 22.01.2014]
Poslední tip, trik či komentář