reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kaštanová nádivka

Ingredience

  • 400 g bílého pečiva
  • 150 g loupaných spařených kaštanů
  • 80 g másla
  • 1 cibule
  • 2 lžíce nasekané šalvěje
  • Tymián
  • 200 ml smetany
  • 4 vejce
  • Sůl
  • Pepř

Z bílku ušleháme sníh. Rozpustíme si máslo a orestujeme na něm cibulku s kaštany. Po chvilce přidáme tymián a šalvěj. Následně kaštany zalijeme smetanou a krátce povaříme.

Housku nakrájíme a dáme do misky. Přidáme k ní žloutky a směs z hrnce. Za stálého míchání přidáváme sníh. Poté osolíme, přendáme do pekáčku a pečeme 30 až 45 minut při 180 stupních.

Zdroj: Kaštanová nádivka; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2276-kastanova-nadivka/ [On-line 22.01.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.