reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kečupová, špenátová a pažitková omáčka

na kečupovou omáčku:

  • kečup
    majonéza
    vinný ocet
    cukr krupice

na špenátovou omáčku:

  • špenátový protlak
    majonéza
    sůl
    (česnek)

na pažitkovou omáčku:

  • pažitka
    zakysaná smetana
    sůl

Kečupová omáčka:
kečup promícháme s majonézou, dochutíme vinným octem a trochou cukru.
Špenátová omáčka:
do rozmrazeného špenátového protlaku vmícháme majonézu a podle chuti dosolíme. Můžeme přidat prolisovaný česnek.
Pažitková omáčka:
smícháme nasekanou pažitku, zakysanou smetanu a sůl.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/90-kecupova-spenatova-a-pazitkova-omacka/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.