na kečupovou omáčku:
- kečup
majonéza
vinný ocet
cukr krupice
na špenátovou omáčku:
- špenátový protlak
majonéza
sůl
(česnek)
na pažitkovou omáčku:
- pažitka
zakysaná smetana
sůl
Kečupová omáčka:
kečup promícháme s majonézou, dochutíme vinným octem a trochou cukru.
Špenátová omáčka:
do rozmrazeného špenátového protlaku vmícháme majonézu a podle chuti dosolíme. Můžeme přidat prolisovaný česnek.
Pažitková omáčka:
smícháme nasekanou pažitku, zakysanou smetanu a sůl.
Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/90-kecupova-spenatova-a-pazitkova-omacka/
Poslední tip, trik či komentář