reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kedlubnové zelí

 

  • 6 středně velkých kedluben nebo 1 kedlubna Gigant
  • 40 g sádla nebo oleje
  • 2 cibule
  • 1 lžička hladké mouky
  • Kmín
  • sůl
  • ocet
  • špetka cukru

Kedlubny oloupeme a nakrájíme na tenké nudličky. Na sádle nebo oleji dorůžova osmahneme drobně nakrájenou cibuli, přidáme kmín a mouku, zpěníme ji a přidáme kedlubny. Podlijeme trochou vody, osolíme a dusíme doměkka za občasného zamíchání. Nakonec podle chuti přidáme ocet a cukr. Kedlubnové zelí se hodí jako příloha ke všem druhům pečeného nebo dušeného masa.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.