reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Nadívaný pstruh fenyklem v grilovacích kleštích

4 porce

  • 4 pstruzi
  • 200 g anglické slaniny
  • 1 fenykl
  • 4 stroužky česneku
  • sůl
  • mletý pepř
  • 1 lžíce sušeného tymiánu

bramborová kaše

  • 4 porce bramborové kaše
  • 4 jarní cibulky

Pstruhy na kůži nařízneme, dutinu osolíme a opepříme, potřeme olejem.

Proužky slaniny opečeme na grilu, fenykl a česnek nakrájíme, ochutíme tymiánem a touto směsí pstruhy naplníme. Pstruhy upevníme do grilovacích kleští, griluje z obou stran, podáváme s bramborovou kaší s grilovanou jarní cibulkou.

Jarní cibulku opečeme vcelku na grilu, poté nakrájíme na kolečka a orestujeme ji na másle a vmícháme do kaše.

Zdroj: Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/program/10266698363-07.06.2010-17:30-1-kluci-v-akci.html?deid=1137&recept=786

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.