reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Koláč z čínského zelí

  • 1 kg čínského zelí
  • 5 vajec
  • 2 cibule
  • 10 dkg pórku
  • 10 dkg zelené papriky
  • 5 rohlíků
  • 1 palice česneku
  • 10 dkg anglické slaniny
  • 5 dkg klobásy
  • 5 dkg špeku
  • 5 dkg eidamu
  • 1 sáček kypřicího prášku
  • sůl, pepř, majoránka
  • suš. petržel, zázvor
  • drcený kmín
  • sušený česnek
  • 3 lžičky vinného octa
  • olivový olej
  • strouhanka s trochou kukuřičných lupínků

Čínské zelí pokrájíme a na 20 min. povaříme v páře.
Na pánev dáme zesklovatět špek, 2 cibule na hrubo pokrájené, osmahneme, přidáme papriku, slaninu, klobásu, přisolíme, přidáme pórek, pepř, suš. česnek, kmín, zázvor, petrž. nať, vinný ocet a trochu oliv. oleje.

Do mísy dáme na kostky pokrájené rohlíky, spařené zelí, přidáme směs z pánve, majoránku, čerstvý drc. česnek, 5 syrových vajec, zahustíme strouhankou s kukuřič. lupínky. Nakonec sáček kypřícího prášku, dobře promícháme a necháme 10 min. odpočinout.

Směs upěchujeme do pečící nádoby, poklademe plátky sýra a zbytkem slaniny. Pečeme 10 min. na 200°C, poté 20 min na 150°C. Podáváme vychladlý.

Zdroj: Babicovy dobroty TV Nova http://dobroty.nova.cz/clanek/epizody/cerveny-kolac-s-nivou-a-salamem.html

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.