reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Králičí vývar

 

  • kosti a odřezky z králíka
    500 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel)
    1 cibule
    4 bobkové listy
    100 ml bílého vína
    6 kuliček nového koření
    12 kuliček celého pepře
    sůl
    olej
    voda

Králičí kosti nasekáme a zeleninu nakrájíme na větší kusy a prudce opečeme na oleji (cibuli neloupeme), zalijeme vínem a přidáme koření, zalijeme studenou vodou, osolíme, přivedeme k varu, příkon tepla zmírníme na minimum a vývar „táhneme“ alespoň 3 hodiny. Poté jej přes plátno scedíme.
Zdroj: Česká televize Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/?recept=1074

loading...

Vložit komentář

 

 

 

Můžete využít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


× 7 = padesát šest


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.