reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Králík na hořčici

  • 1 naporcovaný králík
  • plnotučná hořčice
  • cibule
  • tymián
  • bobkový list
  • slanina
  • 2 dcl bílého vína
  • 1 lžíce hladké mouky
  • smetana
  • sůl, olej

Porce králíka posolíme, potřeme hořčicí a opečeme na oleji z obou stran. Posypeme nakrájenou slaninou. Přendáme do pekáčku, přidáme nahrubo nakrájenou cibuli, tymián, bobkový list a zalijeme bílým vínem. Za občasného podlévání vodou dusíme v troubě při 160°C asi 1 hodinu. Pečeného králíka vyjmeme z pekáče, výpek zalijeme smetanou rozmíchanou s hladkou moukou. Lehce provaříme. Podáváme s bramborem.

Zdroj: Babicovy dobroty TV Nova http://tv.nova.cz/clanek/novinky/babicovy-dobroty-kralik-na-horcici.html

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.